Over ImProve >

Simone van Essen, oprichter ImProve

Simone is bedrijfskundige en heeft 15 jaar+ ervaring opgedaan in het advieswerk in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties (Alliander, Delta Lloyd, Avans Hogeschool, ASR, Achmea, Rabobank Nederland en Post NL). In haar werk als organisatieadviseur en verandermanager faciliteert zij leiders en hun teams bij strategie-implementatie, organisatie-inrichting, gedragsverandering en operational excellence. Simone is opgeleid als (team)coach bij de School voor Coaching. Zij coacht leiders, teams en individuele professionals.

Anderen over Simone: Simone is als het ware een positief Paard van Troje. Je kunt haar in een willekeurige groep mensen plaatsen en ze zal zich op natuurlijke wijze een plek verwerven en van binnenuit verandering in mensen en hun onderlinge interactie teweegbrengen. Ze doet dat puur op gevoel/instinct, waardoor het nooit bedreigend voelt en mensen zich open durven te stellen voor andere perspectieven. Simone voelt haarscherp aan wat aandacht nodig heeft en weet op creatieve wijze aan te sluiten bij wat er op dat moment nodig is om de volgende stap te kunnen zetten voor mensen, teams, of organisaties. Overzicht houden, zorgen dat de samenhang bewaard blijft en organiseren zijn haar tweede natuur; waarbij het leveren van kwaliteit altijd voorop staat.

Simone’s passie? Simone is altijd op zoek naar diepgang, ontwikkeling en zingeving, bij haarzelf en bij onze klanten.

Wat minder goed werkt bij Simone? Half werk en hardnekkig naar anderen blijven wijzen….

Onze associates & partners

Samenwerken is de spil van ons bestaan; je kunt immers niet alles alleen. Daarom werken wij nauw samen met professionals uit ons netwerk. Onze associates & partners zijn bewezen experts in hún vakgebied die bij ons aangesloten zijn en door ons ingezet worden wanneer dat nodig is. Zij zijn net als wij zeer gedreven en zetten ook graag dat stapje extra om voor uw organisatie van toegevoegde waarde te zijn. Dat kan in ons eigen vakgebied zijn, maar ook in één van de aangrenzende probleemgebieden. Helemaal afhankelijk van de situatie en van uw behoefte. In omvangrijke trajecten zullen wij dan ook niet aarzelen om van de expertise van onze associates & partners gebruik te maken.